Hobbi tánccsoport fellépései


Bemutató a szegedi Skót bálon

Nagy sikert aratott a bajnok csapat, a különdíjjal jutalmazott Táncmix című táncával.

[flv]https://www.fiestatanc.hu/wp-content/uploads/MVI_5400.flv[/flv]


Hobbi csoport Területi Bajnokság


dsc_0261

A felnőtt hobbi csoport Területi Bajnoksága lesz az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskola tornacsarnokában.

Időpont: 2010. április 25. (vasárnap)

Várunk mindenkit, aki szívesen szurkolna nekünk, hogy a kvalifikációt elnyerjük!

😛 😆 😉


Táncbemutató a Vörösmarty Általános Iskolában


Meghívást kaptunk a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Alapítványi báljára, melyet 2010. február 26-án. A rendezvényen nagy sikerrel léptek fel felnőtt hobbi táncosaink Standard mix formációjukkal.


Hobbi csapat Táncmix video megtekintése ITT!
Jogászbál 2010.


2010. 01. 29-én a FIESTA hobbi táncosai, valamint Gyuri és Liza meghívásnak tettek eleget a Magyar Jogászegylet Csongrád Megyei Szervezetének hagyományos év eleji bálján. A nagy sikerű táncbemutató műsorán Salsa, Standard és Latin-amerikai táncok szerepeltekA további fotók hamarosan ITT!


Táncbemutató a Nemzeti Színházban


hobbiMeghívást kaptunk az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Művészeti Gálájára, melyet 2008. június 1-én a Szegedi Nemzeti Színházban tartottak.A gálán nagy sikerrel léptek fel felnőtt hobbi táncosaink bécsi keringő formációjukkal.


“A Hobbi csapat video megtekintése!Imre Zsolt és Lengyel Liza, akik mind az öt latin-amerikai táncukat eltáncolták. Mindkét produkció nagyon nagy sikert aratott, amit a nézők vastapssal jutalmaztak.


Az egyik műsorvezető Pálinkó Lujza volt. (Zoli’bá pedig az egyik néző!)


“Zsolt és Liza Samba video megtekintése!
Vendégszereplés Adán


2008. 07. 05-én a FIESTA felnőtt táncosai, valamint Zsolt és Liza meghívásnak tettek eleget a II. Nemzetközi Táncfesztivál 2008 Ada elnevezésű rendezvényen. A program kitűnően sikerült. Színes, magas színvonalú műsort láthattak az érdeklődők, akik megtöltötték a sportcsarnokot!! Köszönjük a rendezőknek, Orovec Bélának, Mónikának és Zoltánnak, hogy ott lehettünk!!A további fotókat megnézheted ITT!


dsc_0261

2010. április 25-én (vasárnap)

Vélemény?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to Top