A FIESTA nagy tánc fiesztát csinált Algyőn!

dsc_03742008. június 11-én rendeztük meg a már hagyományossá vált évzáró gálaműsort. A rendezvény nagyon jól sikerült, a növendékek önfeledten táncoltak, a nézők pedig fantasztikusan bíztatták a szereplőket. Az egyre forrósodó hangulatban szinte észrevétlenül telt el a műsoridő, ami 18.00-kor kezdődött és 20.20-kor ért véget papírtűzijátékkal az Algyői Faluházban.

A több mint kilencven szereplő és a közel háromszáz néző szépen megtöltötte a színháztermet. Dr Piri József Algyő polgármestere nyitotta meg az eseményt, ahol a legújabb hangulatos zenékre láthattak a nézők társasági- és versenytáncokat (standard és latin-amerikai táncok), és más táncfajtákat is, mint countryt, különböző formációk, disco tánc.

Érdekességként bemutatót tartottak ifjúsági kick-box bajnokok, és Olasz Flóra leendő hárfa művésznő.

Külön szeretnénk köszönetet mondani:

– az Algyői Önkormányzatnak, azon belül dr Piri József polgármester úrnak,

– az Algyői Faluház, Könyvtár és Tájháznak, azon belül Bene-Kovács Zoltán igazgató úrnak,

– az IBUSZ Utazási Irodák Kft. szegedi irodájának, azon belül Bronner-Dudás Ágnes irodaigazgatónak,

– a szegedi Sanibell Kozmetika tulajdonosának, Dunai Erikának,

-a Plante System gyógynövény-kozmetikumok kizárólagos hazai forgalmazójának, a Partiscum Kereskedőház ZRT.-nek, azon belül dr.Hlavati István és dr.Nagy Gábor ügyvezetőknek,

– mindazon szülőknek, akik kapcsolataikkal, felajánlásaikkal, munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához.

lujzol2

Pálinkó Lujza és Lengyel Zoltán

A rendezvény további fotóit ITT megnézheted.

Vélemény?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to Top