Latin Tánc Aerobic?

Névtelen-2Tánc, tánc, tánc… A Latin Tánc Aerobic az egyik legváltozatosabb aerobik típus, mert a mozgás ritmusát diktáló zene stílusa szerint rengeteg változata szerepel a köztudatban. A salsa funky-, hip-hop-, jam-, stb. vagy gyűjtőnevén dance aerobic zenére végzett tánclépésekkel koreografált óra. Az óra koreografált, állóképességi foglalkozás. A pulzus végig a zsírégető tartományban mozog. Az egyik legideálisabb cardioedzés. A táncos elemekkel tűzdelt, Latin Tánc Aerobicnak létezik steppadon végzett verziója is. Ajánlatos annak, aki szeret, vagy szeretne megtanulni táncolni, mert fejlesztő hatású és igen élvezetes óratípus.

 Jó hír, hogy a kevésbé mobilis időseknek és az egészen kicsi gyerekeknek sem kell kimaradniuk ebből a mulatságból. Előbbiek részére könnyített órákat tartanak, utóbbiak pedig maguk is üthetik a dobot, miközben anyukájukkal együtt mozognak, ezzel motoros készségeik is fejlődnek, az anyukák pedig jó társaságban lehetnek, ahol a gyerekmondókák világa után felüdülés lehet számukra a kicsit változatosabb zenére való táncolás.

Vélemény?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to Top