Esküvői tánc

 ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS:

2 másolataHamarosan életetek egyik leginkább maradandó közös pillanatához érkeztek. Az esküvő az első alkalom, hogy az ifjú pár, mint férj és feleség táncolnak együtt. Ezen esemény alkalmával a fiatal jegyespárnak kedves gesztus meglepnie a násznépet egy előre betanult tánc koreográfiával. Mi ehhez nyújtunk segítséget.

Az esküvői nyitótánc, vagy első hitvesi tánc általában egy klasszikus Angol-, vagy Bécsi keringő.  Az est folyamán a pár egy másik meglepetéstáncot is bemutathat a násznép számára ,  ami viccesebb hangulatú szokott lenni.

Tudjuk, hogy mennyire fontos az esküvő napja, és mi segíthetünk abban, hogy még különlegesbbé váljon! 

A Pálinkó Lujza Tánciskolában az esküvői tánc oktatóprogramjait csak az Ön számára alakítottuk ki, hogy önbizalmat és készségeket tudjunk adni az elegancia, stílus – és talán még egy kis személyiség bemutatására is a táncparketten. 

Segítünk Önnek egy speciális „Első tánc” létrehozásában, amely legyen az elegáns, kortárs és szórakoztató.
Lepje meg családját és barátait az újonnan tánckészségével, és élvezze a varázslatos esküvői emlékeket, amely örökre megmarad!

Esküvős párjaink részére nem csupán lépések kombinációit kínáljuk, hanem a tánc élvezetét.  Az sem jelent problémát, ha a pár soha nem táncolt még, mivel intenzív magánóráink keretében egyéni ütemben sajátíthatók el a személyre szabott koreográfiák.

 

ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁSUNK ÁRA:

– 5000.-Ft / pár / 60 perc. (kedvezmény esküvő kártyával -10%)

– A Terem használati díja 1000.-Ft/óra

A táncórák számát kizárólag a bemutatni kívánt koreográfia hossza és stílusa befolyásolja.

A nap bármely szakában, a hét minden napján vállaljuk a párosok betanítását.

A táncórákra előzetes egyeztetés minden esetben szükséges.

Készülj fel esküvődre profi tanárok segítségével! Tánciskolánkban garantáltan a legmagasabb szintű oktatás kapod, mivel nálunk kizárólag bajnokok tanítanak.

LEMONDÁS:

Amennyiben nem tudsz eljönni valamelyik általad előre lefoglalt táncórára, kérjük, szíveskedj lemondani 24 órával a kezdési időpont előtt. Ellenkező esetben a tanár díját és a terembérleti díjat meg kell térítened iskolánk felé.

Minőség, kedvező ár, egyéni órarend és gyors fejlődés.

OKTATÓK:

Pálinkó Lujza (+36302548623)

Lengyel Zoltán (+36-30-273-98-42)

Email: fiestatanc@gmail.com

Tel: 62-470-380

https://www.facebook.com/fiestatanc/

 

Scroll to Top